СЪРБИЯ

НОВА ГОДИНА 2022 ВЪВ ВЪРНЯЧКА БАНЯ - TONANTI HOTEL & SPA 5*
Цена от715лв.
ОТПЕЧАТАЙ
ЗАПИТВАНЕ
Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
Транспорт: Собствен транспорт
Дати на отпътуване:
ПРОГРАМА
НОВА ГОДИНА 2022 ВЪВ ВЪРНЯЧКА БАНЯ
TONANTI HOTEL & SPA 5* - https://hoteltonanti.rs/

Дати на пътуването: 30.12.2021 – 02.01.2022
СЪС СОБСТВЕН ИЛИ ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ


Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
Включен пансион: 3 закуски / 1 стандартнa вечеря на блок маса / 1 празнична новогодишна вечеря на блок маса с жива музика и включена консумация на местни напитки / 1 празнична вечеря (Реприза) на блок маса с жива музикаЗА ВЪРНЯЧКА БАНЯ:
Върнячка баня е най-посещавания и най-популярен спа-курорт в Сърбия. Известна е като "Кралицата на спа-туризма." Благодарение на 140-годишна традиция в лечението с минерални води, е изградила имиджа си на атрактивеaн туристическа център за отдих, спорт и развлечения. Особеното географско положение, благоприятният климат и изворите с топла и студена минерална вода, правят това място привлекателно заради много причини, но най-вече причини свързани със здравето. Разполага със седем минерални извора, четири от които се използват за терапия, а водата от останалите три се бутилира. “Топла вода” е най-старият и най-известен извор. Археологическите находки доказват, че е използван още по римско време от I до Ivв. Температурата на водата е уеднаквена с температурата на човешкото тяло – 36.5 градуса по целций. Друг топъл извор е “Йезеро”, докато “Снежник” и “Слатина” са студени извори. Водата от тези извори помага при лечение на диабет, заболявания на черния дроб, много болести на храносмилателните органи.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА:
Хотел Tonanti е един от най -луксозните хотели в Сърбия и един от най -популярните във Върнячка Баня. Хотела се намира в центъра на града, близо до централната част на парка и е много подходящ за гости, които идват във Върнячка Баня за почивка и релакс.
Капацитетът на хотела е 146 стаи за настаняване, оборудвани според най-новите стандарти, осигуряващи максимално усещане за комфорт и удобство. Външните стени са от стъкло, което осигурява панорамна гледка към градския парк. Размер според типа на стаите е от 25м2 до 35м2. Хотел Tonanti е хотел за непушачи, с изключение на стаите с балкон, където пушенето е разрешено само на балкона.
Хотелът предлага два ресторанта, пансион и а ла карт. Пансионният ресторант е предназначен за гости на хотела, а а ла карт ресторантът е отворен и за външни гости. Услугата в пансионния ресторант е на шведска маса, а часовете за хранене са: закуска 07: 30-10: 30 и вечеря 18: 30-21: 30.
Единият бар се намира във фоайето на хотела, а другият в аква зоната. Лоби барът се намира в близост до рецепцията и е с изключително луксозни и удобни ниски седалки.
Wellness & Spa центъра е с площ над 1740 м2, включва открит и закрит басейн, финландска сауна, био сауна, инфрачервена сауна, солена стая, стая за релакс с тепидариуми и масажна зона. (Масажите и процедурите са със заплащане на място)
Работното време на Спа и уелнес центъра е от 8 до 22 часа.
Вътрешният басейн е с размери 300 м2 и е свързан с външните басейни: един за възрастни (520 м2) и един детски басейн (50 м2). Температурата на водата в басейните е 30-32C.
В допълнение към детския басейн разполага и с два детски клуба (за възраст 0-3 и 4-8 години) и екип от аниматори, които ежедневно предлагат специални образователни и творчески развлекателни програми като художествена работилница, маскарад, игри без граници, театър, музикален слайд, правете каквото знаете, състезание за изработване на фигурки от пластилин.
Хотел "Тонанти" е единственият хотел в Сърбия с хипербарична камера. Тази стая, която лекува различни заболявания, е предназначена както за болни, така и за здрави, а терапията се извършва чрез вдишване на чист кислород под налягане, по -високо от атмосферното (хипербарично).

ПРОГРАМА:
1 ДЕН - 30.12. /СОФИЯ – ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Пристигане във Върнячка баня. Настаняване в хотела след 14.00ч. Ползване на спа зоната на хотела от 14.00ч до 22.00ч. Вечеря (блок маса с богат избор на ястия). Нощувка.

2 ДЕН – 31.12. /ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Закуска (блок маса). Ползване на спа зоната на хотела от 08.00ч. до 22.00ч.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ (блок маса с богат избор на ястия) с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика.
Нощувка.

3 ДЕН – 01.01. /ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Закуска (блок маса). Ползване на спа зоната на хотела от 08.00ч. до 22.00ч.
ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ „РЕПРИЗА“ (блок маса с богат избор на ястия) с жива музика.
Нощувка.

4 ДЕН – 02.01. / ВЪРНЯЧКА БАНЯ - СОФИЯ/
Закуска (блок маса). Освобождаване на стаите.

Музикалната програма на централния площад на Върнячка баня
30.12.2021 г
Детска програма, Коледен базар (дневна програма)
Местни музикални групи
31.12.2021 г
Детска програма, Коледен базар (дневна програма)
Riblja Čorba (нощна програма)
Aleksa Perović (нощна програма)
01/01/2022
Детска програма, Коледен базар (дневна програма)
Mira Škorić (нощна програма)
Dejan Jevđić (нощна програма)
02/01/2022
Детска програма, Коледен базар (дневна програма)
Miroslav Ilić

ПАКЕТНИ ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ЛЕВА:
човек в двойна стая трети възрастен в стая единична стая Дете от 2 до 6,99г. в стая с 2 възрастни без да ползва собствено легло Дете от 7 до 11,99г. в стая с 2 възрастни без да ползва собствено легло Дете от 7 до 11,99г. в стая с 2 възрастни настанено на допълнително легло
715 лева 655 лева На запитване 230 лева 380 лева 505 лева

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • 3 нощувки в TONANTI HOTEL & SPA 5*
 • 3 закуски на блок маса
 • 1 стандартнa вечеря на блок маса
 • 1 празнична новогодишна вечеря (на блок маса) с жива музика, включена неограничена консумация на местни напитки
 • 1 празнична вечеря Реприза (на блок маса) с жива музика ( не е включена консумация на напитки )
 • ползване на СПА зоната на хотела (08.00-22.00ч.)– плувен басейн, сауна, солена стая, студена стая, парна баня, тепидариум, зона за релакс
 • пешеходна разходка на Върнячка баня: включва пешеходната алея, градския парк и изворите на Върнячка баня /продължителност 1 час/ -информация за начален час и място на среща, ще бъде написана на рецепцията
 • медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро
 • градска такса

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • входни такси на туристическите обекти по програмата, разходи от личен характер
 • PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването)*ползване на паркинг в близост до хотела – 6 евро / 24 часа (заплаща се на място)
 • организиран транспорт с автобус: 50 лева при група минимум 25 души
 • доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани

НЕОБХОДИИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
▪валидна лична карта или задграничен паспорт.
▪за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
▪за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ ДО СЪРБИЯ СВЪРЗАНИ С COVID-19!!! (към дата 01.12.2021г.)
• За влизане в Република Сърбия НЯМА ИЗИСКВАНИЯ за български граждани.
• При завръщане в България, за да се избегне поставянето под 10 дневна карантина е необходимо да се представи ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ ДОКУМЕНТИ:
- Сертификат за ваксинация
- Сертификат за преболедуване
- Сертификат за отрицателен резултат на PCR тест, направен до72 часа преди влизане в страната.
(За лицата, които не са ваксинирани или преболедували и не разполагат със Сертификат, ще бъде организирано PCR тестване на място в Сърбия на 31.12.2021г. Тестването не е включено в цената на екскурзията и се заплаща лично на място.)

• Лицата, които НЕ ПРЕДСТАВЯТ нито един от гореизброените документи, се допускат на територията на България и се поставят под карантина за срок от 10 дни в дома или в друго място за настаняване, в което лицето е посочило, че ще пребивава.НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
▪депозит в размер на 50 лева на човек при записване
▪доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
▪до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
▪от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит
▪от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет
▪от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
▪Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията – НЯМА
▪Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:
 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.
▪Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
▪За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
▪Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
▪Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
▪Срок за записване: до запълване на свободните места.
▪Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
▪За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
▪Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
▪Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
▪Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.

Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗАД Лев Инс. Застрахователна полица № 00088466/13062110000469/22.04.2021г. със срок на валидност 11.05.2021г. до 10.05.2022г.


ПРОГРАМА

НОВА ГОДИНА 2022 ВЪВ ВЪРНЯЧКА БАНЯ
TONANTI HOTEL & SPA 5* - https://hoteltonanti.rs/

Дати на пътуването: 30.12.2021 – 02.01.2022
СЪС СОБСТВЕН ИЛИ ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ


Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
Включен пансион: 3 закуски / 1 стандартнa вечеря на блок маса / 1 празнична новогодишна вечеря на блок маса с жива музика и включена консумация на местни напитки / 1 празнична вечеря (Реприза) на блок маса с жива музикаЗА ВЪРНЯЧКА БАНЯ:
Върнячка баня е най-посещавания и най-популярен спа-курорт в Сърбия. Известна е като "Кралицата на спа-туризма." Благодарение на 140-годишна традиция в лечението с минерални води, е изградила имиджа си на атрактивеaн туристическа център за отдих, спорт и развлечения. Особеното географско положение, благоприятният климат и изворите с топла и студена минерална вода, правят това място привлекателно заради много причини, но най-вече причини свързани със здравето. Разполага със седем минерални извора, четири от които се използват за терапия, а водата от останалите три се бутилира. “Топла вода” е най-старият и най-известен извор. Археологическите находки доказват, че е използван още по римско време от I до Ivв. Температурата на водата е уеднаквена с температурата на човешкото тяло – 36.5 градуса по целций. Друг топъл извор е “Йезеро”, докато “Снежник” и “Слатина” са студени извори. Водата от тези извори помага при лечение на диабет, заболявания на черния дроб, много болести на храносмилателните органи.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА:
Хотел Tonanti е един от най -луксозните хотели в Сърбия и един от най -популярните във Върнячка Баня. Хотела се намира в центъра на града, близо до централната част на парка и е много подходящ за гости, които идват във Върнячка Баня за почивка и релакс.
Капацитетът на хотела е 146 стаи за настаняване, оборудвани според най-новите стандарти, осигуряващи максимално усещане за комфорт и удобство. Външните стени са от стъкло, което осигурява панорамна гледка към градския парк. Размер според типа на стаите е от 25м2 до 35м2. Хотел Tonanti е хотел за непушачи, с изключение на стаите с балкон, където пушенето е разрешено само на балкона.
Хотелът предлага два ресторанта, пансион и а ла карт. Пансионният ресторант е предназначен за гости на хотела, а а ла карт ресторантът е отворен и за външни гости. Услугата в пансионния ресторант е на шведска маса, а часовете за хранене са: закуска 07: 30-10: 30 и вечеря 18: 30-21: 30.
Единият бар се намира във фоайето на хотела, а другият в аква зоната. Лоби барът се намира в близост до рецепцията и е с изключително луксозни и удобни ниски седалки.
Wellness & Spa центъра е с площ над 1740 м2, включва открит и закрит басейн, финландска сауна, био сауна, инфрачервена сауна, солена стая, стая за релакс с тепидариуми и масажна зона. (Масажите и процедурите са със заплащане на място)
Работното време на Спа и уелнес центъра е от 8 до 22 часа.
Вътрешният басейн е с размери 300 м2 и е свързан с външните басейни: един за възрастни (520 м2) и един детски басейн (50 м2). Температурата на водата в басейните е 30-32C.
В допълнение към детския басейн разполага и с два детски клуба (за възраст 0-3 и 4-8 години) и екип от аниматори, които ежедневно предлагат специални образователни и творчески развлекателни програми като художествена работилница, маскарад, игри без граници, театър, музикален слайд, правете каквото знаете, състезание за изработване на фигурки от пластилин.
Хотел "Тонанти" е единственият хотел в Сърбия с хипербарична камера. Тази стая, която лекува различни заболявания, е предназначена както за болни, така и за здрави, а терапията се извършва чрез вдишване на чист кислород под налягане, по -високо от атмосферното (хипербарично).

ПРОГРАМА:
1 ДЕН - 30.12. /СОФИЯ – ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Пристигане във Върнячка баня. Настаняване в хотела след 14.00ч. Ползване на спа зоната на хотела от 14.00ч до 22.00ч. Вечеря (блок маса с богат избор на ястия). Нощувка.

2 ДЕН – 31.12. /ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Закуска (блок маса). Ползване на спа зоната на хотела от 08.00ч. до 22.00ч.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ (блок маса с богат избор на ястия) с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика.
Нощувка.

3 ДЕН – 01.01. /ВЪРНЯЧКА БАНЯ/
Закуска (блок маса). Ползване на спа зоната на хотела от 08.00ч. до 22.00ч.
ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ „РЕПРИЗА“ (блок маса с богат избор на ястия) с жива музика.
Нощувка.

4 ДЕН – 02.01. / ВЪРНЯЧКА БАНЯ - СОФИЯ/
Закуска (блок маса). Освобождаване на стаите.

Музикалната програма на централния площад на Върнячка баня
30.12.2021 г
Детска програма, Коледен базар (дневна програма)
Местни музикални групи
31.12.2021 г
Детска програма, Коледен базар (дневна програма)
Riblja Čorba (нощна програма)
Aleksa Perović (нощна програма)
01/01/2022
Детска програма, Коледен базар (дневна програма)
Mira Škorić (нощна програма)
Dejan Jevđić (нощна програма)
02/01/2022
Детска програма, Коледен базар (дневна програма)
Miroslav Ilić

ПАКЕТНИ ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ЛЕВА:
човек в двойна стая трети възрастен в стая единична стая Дете от 2 до 6,99г. в стая с 2 възрастни без да ползва собствено легло Дете от 7 до 11,99г. в стая с 2 възрастни без да ползва собствено легло Дете от 7 до 11,99г. в стая с 2 възрастни настанено на допълнително легло
715 лева 655 лева На запитване 230 лева 380 лева 505 лева

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • 3 нощувки в TONANTI HOTEL & SPA 5*
 • 3 закуски на блок маса
 • 1 стандартнa вечеря на блок маса
 • 1 празнична новогодишна вечеря (на блок маса) с жива музика, включена неограничена консумация на местни напитки
 • 1 празнична вечеря Реприза (на блок маса) с жива музика ( не е включена консумация на напитки )
 • ползване на СПА зоната на хотела (08.00-22.00ч.)– плувен басейн, сауна, солена стая, студена стая, парна баня, тепидариум, зона за релакс
 • пешеходна разходка на Върнячка баня: включва пешеходната алея, градския парк и изворите на Върнячка баня /продължителност 1 час/ -информация за начален час и място на среща, ще бъде написана на рецепцията
 • медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро
 • градска такса

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • входни такси на туристическите обекти по програмата, разходи от личен характер
 • PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването)*ползване на паркинг в близост до хотела – 6 евро / 24 часа (заплаща се на място)
 • организиран транспорт с автобус: 50 лева при група минимум 25 души
 • доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани

НЕОБХОДИИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
▪валидна лична карта или задграничен паспорт.
▪за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
▪за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ ДО СЪРБИЯ СВЪРЗАНИ С COVID-19!!! (към дата 01.12.2021г.)
• За влизане в Република Сърбия НЯМА ИЗИСКВАНИЯ за български граждани.
• При завръщане в България, за да се избегне поставянето под 10 дневна карантина е необходимо да се представи ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ ДОКУМЕНТИ:
- Сертификат за ваксинация
- Сертификат за преболедуване
- Сертификат за отрицателен резултат на PCR тест, направен до72 часа преди влизане в страната.
(За лицата, които не са ваксинирани или преболедували и не разполагат със Сертификат, ще бъде организирано PCR тестване на място в Сърбия на 31.12.2021г. Тестването не е включено в цената на екскурзията и се заплаща лично на място.)

• Лицата, които НЕ ПРЕДСТАВЯТ нито един от гореизброените документи, се допускат на територията на България и се поставят под карантина за срок от 10 дни в дома или в друго място за настаняване, в което лицето е посочило, че ще пребивава.НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
▪депозит в размер на 50 лева на човек при записване
▪доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
▪до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
▪от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит
▪от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет
▪от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
▪Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията – НЯМА
▪Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:
 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.
▪Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
▪За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
▪Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
▪Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
▪Срок за записване: до запълване на свободните места.
▪Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
▪За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
▪Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
▪Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
▪Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.

Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗАД Лев Инс. Застрахователна полица № 00088466/13062110000469/22.04.2021г. със срок на валидност 11.05.2021г. до 10.05.2022г.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ